Fleetowner.

lees meer
lichtontwerp

Hoogwaardige dienstverlening.

voor de Fleetowner

Wij kiezen bewust voor een stevige bezetting op de binnendienst, zo krijgt iedereen in dit team de ruimte om klanten echt te kennen. U heeft bij BXB Car Lease een eigen accountmanager én een vaste binnendienstmedewerker. Zo heeft u altijd contact met mensen die uw wagenpark kennen en u gericht willen adviseren.

Diezelfde mensen zorgen ook dat uw leaserijders optimaal bediend worden. Zo kunnen wij de auto bij onderhoud op de werklocatie ophalen en weer afleveren. Ook adviseren wij actief over bijvoorbeeld veiligheid, verbruik en fiscale zaken. Wij merken dat het goed informeren van berijders gewaardeerd wordt en bovendien de wagenparkbeheerder ontlast.

Image Image
lichtontwerp
armatuur
Image Image

Overzicht wagenparkbeheer.

Optimaliseren en kosten te beheersen.

U kunt berijders ook zelf een auto samen laten stellen, volledig binnen de kaders van uw autoregeling. Met Online Calculeren van BXB Car Lease worden randvoorwaarden als maximale prijs, merken of kleuren vooraf ingesteld.

Zo selecteert de berijder zelf de ideale auto, inclusief gewenste opties. Online Calculeren toont uw medewerkers bovendien meteen de fiscale waarde, bijtelling en een eventuele eigen vaste bijdrage van de gekozen auto.

armatuur
reparatie

Wagenparkmonitor.

Hoogwaardige dienstverlening.

Bekijk in één oogopslag onder meer:

  • Brandstofverbruik
  • Kilometrage
  • Schade
  • Bekeuringen

Met de Wagenparkmonitor vraagt u op elk gewenst moment real-time rapportages op. Zo kunt u uw berijders actief bijsturen. Ook uw accountmanager houdt de Wagenpark-monitor scherp in de gaten en gaat graag met u om tafel om de resultaten te beoordelen.
Heeft u nog geen login of bent u deze kwijt? Vraag deze hieronder direct aan.

Image Image
reparatie

“Een goede relatie met dealer- en onderhoudsbedrijven is voor ons cruciaal.”

Neem contact met ons op via de onderstaande kanalen of via het contact formulier.
We reageren binnen 24 uur op uw contactverzoek.