Leaserijder.

lichtontwerp

Op maat gesneden advies.

is een zorgeloze ervaring.

BXB Car Lease maakt van autoleasen een zorgeloze ervaring voor klanten én berijders. Onze drie speerpunten: service, persoonlijke aandacht en gegarandeerde dienstverlening.

Waar een wil is, is een weg. We vinden samen altijd de juiste oplossing met een op maat gesneden advies. Daar gaan we voor, altijd onderweg voor de beste prestaties.

Creatieve financiële oplossingen voor iedereen die in een droomauto wil rijden. Vertrouwde financiële constructies tegen verrassend lage kosten, uiteraard binnen alle wettelijke normen en regels.

Image Image
lichtontwerp
armatuur
Image Image

Electrisch Leasen.

BXB Car Lease biedt u een ruim assortiment elektrische auto’s aan, voor u als bestaande Leaser. Innovatief en milieuvriendelijk voor een vriendelijke prijs.Vraagt u zich af of elektrisch rijden bij u past of wilt u meer informatie? Hier vindt u alles over elektrisch leasen, waaronder het zakelijke aanbod en praktische weetjes.Als u kiest voor een elektrische auto, is het goed om te weten dat er drie verschillende mogelijkheden zijn. Wij vertellen u graag meer over deze varianten: de volledige elektrische auto, de elektrische auto met range extender en de plug-in hybride auto.

Wil je graag een elektrische auto leasen? Wij hebben ruim aanbod elektrische auto’s die je meteen kunt leasen. Een Tesla model S, Tesla model X, Renault Zoe, Nissan Leaf, BMW i3 of een Jaguar I-Pace leasen behoort allemaal tot mogelijkheden.

armatuur
reparatie

De 3 varianten.

Welke is het meest geschikt voor u?

De volledige elektrische auto is, zoals zijn naam al doet vermoeden, 100% elektrisch. De actieradius van deze variant is beperkter, maar is bijvoorbeeld ideaal voor in de grote stad.

De elektrische auto met range extender heeft zowel een elektromotor als een brandstofmotor. Mochten de batterijen van de elektrische motor op zijn, dan voedt de brandstofmotor de elektrische motor met benzine of diesel. De plug-in hybride auto beschikt over een elektromotor en een brandstofmotor. Mocht de elektromotor alle stroom verbruikt hebben, dan neemt de brandstofmotor het over.

Image Image
reparatie

“We hebben voor de bestaande Leaserijder de beste oplossingen.”

Neem contact met ons op via de onderstaande kanalen of via het contact formulier.
We reageren binnen 24 uur op uw contactverzoek.