Wij zijn BXB Car Lease.

De Lease specialisten uit Obdam.
over

Een solide partner met eerlijk advies.

Nieuw in Obdam maar met ruim 40 jaar ervaring binnen de Automotive branche!

Wat BXB Car Lease bijzonder maakt, is dat wij een persoonlijke relatie met onze klanten opbouwen en tegelijk de zekerheden van een grotere onderneming kunnen bieden. Als MKB’er of ZZP’er is het prettig om zaken te doen met een solide partner die het vertrouwen heeft van een consortium van grote banken.
Aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen kunnen we door die hechte band ook bij onze klanten wekken. In een branche die niet direct als milieubewust gezien wordt, hebben wij bijvoorbeeld de expertise om een eerlijk advies te geven over elektrisch rijden. Leg de voor- en nadelen naast elkaar en regelmatig blijkt dat het verlagen van de uitstoot én verlaging van de kosten prima samen kunnen gaan.

Uw droomauto altijd binnen handbereik.

Image Image

Naam: | Rick Boekel
Plaats | Obdam, Noord-Holland
Automotive expert | 2000 – 2019

“De liefde voor auto’s zat er bij mij al van jongs af aan in. De keuze voor een toekomst binnen de Automotive branche was dan ook al gemaakt. Na mijn studie aan het IVA in Driebergen heb ik in de afgelopen 20 jaar ruime ervaring opgedaan binnen het Premium segment, o.a. Audi en Volvo.

Na een aantal jaar Commercieel Manager te zijn geweest van een autoleasemaatschappij heb ik een uitstap gemaakt buiten de autowereld. Omdat de benzine als het ware door mijn aderen stroomt kwam ik er al snel achter dat de autowereld toch echt mijn wereld is.

De ambitie om een eigen onderneming te starten samen met mijn oud collega Rick Bakker is nu werkelijkheid! Boekel & Bakker Automotive is een feit!”

Naam: | Rick Bakker
Plaats | Obdam, Noord-Holland
Automotive expert | 1999 – 2019

“Met ruim 18 jaar ervaring en werkplezier in de automotive kan ik niet meer ontkennen dat ik een echt gepassioneerd autoliefhebber ben. Na mijn opleiding aan het IVA in Driebergen heb ik veel ervaring opgedaan bij de Volvo-dealer van Noord-Holland.

Eerst als verkoopadviseur en daarna als vestigingsmanager met verantwoording voor zowel sales als aftersales. Tevens maakte ik deel uit van het Management team. Samen met mijn compagnon Rick Boekel voer ik al jaren gesprekken over de ambitie die wij hebben met betrekking tot het starten van een zelfstandige onderneming. Omdat wij jaren lang collega’s zijn geweest bij een Volvo-dealer weten we dat we als team elkaars kwaliteiten versterken.

Mijn jarenlange ervaring op het gebied van in- en verkoop én de kennis op het gebied van aftersales zal ik gebruiken om een bijzondere klantbeleving te creëren.”

BXB Car Lease is een jong, dynamisch en zeer creatief Lease adviesbureau uit Noord-Holland, wat meer dan 22 jaar ervaring heeft in “Het Automotive Segment”.

over

Neem contact met ons op via de onderstaande kanalen of via het contact formulier.
We reageren binnen 24 uur op uw contactverzoek.