Opel Vivaro e

e 50kWh

Auto
  • Opel Vivaro-e 50kWh.
LEASE AANBOD
  • 60 maanden met 10.000km/jaar
  • €489,- excl. BTW
GEGEVENS OPEL VIVARO e-50kWh
  • De nieuwe Vivaro Electric is het perfecte voorbeeld van de kwaliteit die ons e-gamma te bieden heeft. Het is de premium keuze voor bedrijven die staan voor professionaliteit en duurzaamheid. Hij is duurzaam, veelzijdig en past naadloos in ieder werkproces. En met een compromisloos karakter en emissieloos rijden is deze elektrische bestelbus ideaal voor in de stad en ver daarbuiten.
    De Vivaro Electric is bovendien verkrijgbaar in twee lengtes en met twee verschillende batterijpakketten voor een maximale actieradius tot 352 km (WLTP).

MOBILITEITSOPLOSSINGEN

Nieuwe mobiliteit leasen, dat is wat wij doen. Veel bedrijven en ondernemers kijken kritisch naar hun mobiliteit en dit kan veel vragen opleveren.

Is het nog verantwoord mensen 7 dagen per week een auto van de zaak ter beschikking te stellen terwijl men maar twee dagen in de week naar kantoor komen? Zijn er duurzamere oplossingen? Kunnen we deelauto’s inzetten? Wanneer is het rendabel over te stappen naar elektrisch rijden, of waterstof vervoer? Personeel vraagt om een fiets van de zaak of een OV kaart, hoe kunnen we dat faciliteren.

BXB Car Lease adviseert jou of jouw bedrijf van A tot Z en geeft concreet invulling aan alle mobiliteitsvraagstukken. Alles binnen een portaal en op een maandelijkse factuur.

"De beste oplossingen voor u bedenken"

BXB Car Lease BV

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij staan voor een vast maandbedrag waar alles in zit, dus geen hogere kosten als er reparaties of onderhoudswerkzaamheden moeten plaatsvinden.

BXB Car Lease

Butter 1
1713 GM Obdam

info@bxbcarlease.nl

+31 226-454477

Boekel en Bakker Automotive

Butter 1
1713 GM Obdam

info@boekelenbakker.nl

+31 226-454477

BXB Car Lease is een onderneming van

© 2017 – 2024 BOEKEL & BAKKER™
contact-section