KORTE TERMIJN MOBILITEIT

SHORTLEASE

Op korte termijn op zoek naar extra mobiliteit.

Bij BXB bieden we shortlease-opties voor iedereen aan. Of je nu een startende ondernemer, ZZP’er, particulier of onderdeel van een groot bedrijf bent, we hebben een passende oplossing voor iedereen. Met shortlease kun je genieten van de vrijheid van kortlopende contracten, variërend van shortlease voor 1 maand, shortlease voor 3 maanden en zelfs shortlease tot 24 maanden! Dit betekent dat je niet gebonden bent aan langdurige verplichtingen, wat vooral handig is als je situatie snel verandert.

Het concept van BXB is eenvoudig: je kunt een auto of bedrijfswagen leasen voor een korte periode, zonder lange termijn verbintenissen. Dit geeft jou de mogelijkheid om snel van auto te wisselen of simpelweg te profiteren van de voordelen van een leaseauto zonder de zorgen van langdurig leasen. Kort leasen is de perfecte keuze voor wie behoefte heeft aan flexibiliteit en mobiliteit, zonder gedoe. Bij BXB vragen wij niet om jaarcijfers, maar kijken we naar jouw specifieke behoeften en financiële situatie om de beste oplossing te bieden.

Als je kiest voor shortlease voor 1 maand of shortlease voor 3 maanden, kies je voor een scherp tarief, zonder onverwachte kosten. Zo is de prijs voor kort leasen inclusief verzekering, volledige reparatie en onderhoud, wegenbelasting en nog veel meer. Benieuwd naar wat Shortleaseland voor jou kan betekenen

“Everything in life is somewhere else, and you get there in a car”– BXB Car Lease

WAT ZIJN DE VOORDELEN VOOR JOU?

EEN KORTE SAMENVATTING

  • Flexibele looptijden.
  • Alle service van Full Operational leasecontract.
  • Snel en eenvoudig een auto voor de deur
  • Keuze uit een groot aanbod geel- en grijs kenteken voertuigen.

CONTACT

BXB Shortlease vinden wij dat de klant bij ons altijd het gevoel moet hebben centraal te staan. Heb je opmerkingen of vragen, neem dan contact op met één van onze leasespecialisten.

Download hieronder onze algemene voorwaarden:

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij staan voor een vast maandbedrag waar alles in zit, dus geen hogere kosten als er reparaties of onderhoudswerkzaamheden moeten plaatsvinden.

BXB Car Lease

Butter 1
1713 GM Obdam

info@bxbcarlease.nl

+31 226-454477

Boekel en Bakker Automotive

Butter 1
1713 GM Obdam

info@boekelenbakker.nl

+31 226-454477

BXB Car Lease is een onderneming van

© 2017 – 2024 BOEKEL & BAKKER™
contact-section